top of page

Consultaties

Daarnaast zal ik ook tips geven voor speciale gelegenheden zoals o.a. uit eten gaan, feestjes en op vakantie gaan.
Werkwijze

 

In een eerste gesprek maak ik tijd om je te leren kennen. Ik verzamel de nodige medische informatie, vraag naar je klachten, eet- en leefgewoonten en persoonlijke omstandigheden. Je huidige levenswijze is namelijk de basis voor een nieuwe levenswijze. Samen bekijken we wat er goed loopt, en waar verbetering nodig is. In overleg met jou stel ik een behandelplan op en je krijgt al de eerste concrete tips en aandachtspunten mee. Ik zal je ook vragen een eetdagboek bij te houden.

 

Tijdens het 2de gesprek gaan we jouw voedings- of dieetadvies personaliseren. We stellen een persoonlijk dagschema op dat deels mee zal gebaseerd zijn op jouw ingevulde dagboek.

 

Na deze consulten volgen er een aantal opvolgconsultaties. De frequentie is afhankelijk van de specificiteit van de vraag en van persoon tot persoon.  Naast de persoonlijke begeleiding bij het aanpassen van je eet- en leefgewoontes, tracht ik je kennis rond voeding te vergroten (product- en etiketinformatie, opstellen van menu’s, bespreken van recepten, …) Want, hoe meer je weet, hoe beter je eet!

bottom of page