top of page

Wie ben ik?

Mijn verhaal

 

Mijn naam is Els, en zo spreken cliënten mij ook aan. Ik geef al meer dan 20 jaar professioneel voedings- en dieetadvies. Ik studeerde af in 1992 als gegradueerde in de voedings- en dieetleer (nu bachelor in voedings- en dieetkunde) aan de Rega Hogeschool te Leuven. Sindsdien volgde ik talrijke bijscholingen omtrent voeding, dieet en gezondheid.

 

Naast mijn zelfstandige praktijk, werk ik in het universitair psychiatrisch centrum Sint Kamillus te Bierbeek.

 

Als diëtiste ben ik lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en erkend bij het Riziv, wat maakt dat er voor alle diensten een gedeeltelijke tussenkomst mogelijk is.

Dietiste Huldenberg
Mijn visie

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam”

Voeding vormt een belangrijk gegeven in ons leven. Voeding speelt niet enkel een rol in onze fysieke gezondheid, maar vervult naast een biologische functie (denk o.a. maar aan de eiwitten die we nodig hebben als bouwstoffen), ook een psychische, sociale en culturele functie.

 

Niet voor niets horen we het woord TIJD in maaltijd…

‘Uw ideale voedingsplan’ kan je nergens kant- en klaar vinden, niet in een boek, niet op het internet, niet in een tijdschrift, of waar dan ook. Voeding is iets heel persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen behoeften, zijn eigen gewoontes, zijn eigen smaak, kent een unieke situatie.

 

En laat dat nu één van de krachten van de diëtiste zijn: zij houdt rekening met wie je bent, met wat je voorkeuren zijn, met de situatie waarin je leeft.

bottom of page